SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 20:28

AK PARTİ ADAYI SEZER: 'MAHALLERİMİZLE HİZMET KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ'

Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer beraberinde Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti İlçe Başkanı M.Mücahit Andiç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Dr. Naci Yalçınkaya, Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği ve yönetimine ziyarette bulundu.

AK PARTİ ADAYI SEZER: 'MAHALLERİMİZLE HİZMET KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ'

Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer beraberinde Milletvekili Saffet Bozkurt, Ak Parti İlçe Başkanı M.Mücahit Andiç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Dr. Naci Yalçınkaya, Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği ve yönetimine ziyarette bulundu.

“EREĞLİ’MİZİN HER KÖŞESİNE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Başkan Adayı İbrahim Sezer, ziyarette ilk olarak Ereğli’nin ve mahallelerinin temel sorunları hakkında bilgiler vererek, bu sorunları ortadan kaldıracak reel projelerinden bahsetti. Her mahallenin her köşesine, eşit hizmet götüreceklerini, mahalle ayrımı yapmaksızın şehrin vizyonuna yakışır yaşanılabilir sosyal-kültürel alanlar inşa edecekleri konusunda bilgiler verdi. Sezer Ereğli’nin sadece sahilden ibaret olmadığı vurgusunu yaparken, fırtınadan zarar gören sahili de en kısa sürede yeni yüzüyle hizmete alacaklarını söyledi.

“HİZMET KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ”

Sezer ayrıca, muhtarların hizmet alma konusunda Kdz.Ereğli Belediyesi ile yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini, göreve geldikleri andan itibaren Mahalle ve Belediye arasında köprü oluşturacak muhtarlarımızın taleplerini hızlı şekilde çözecekleri sözünü verdi. Beş yıldır şehre verdikleri hiçbir sözü tutmayanların o koltukta oturmaya hakkı olmadığını belirten Sezer, “Göreve gelseler Ereğli için yapabilecekleri hiçbir şey yok. Ereğli’nin de kaybedecek bir beş yılı yok! Ben göreve geldiğimde makamda oturan değil, sahada çalışan belediye başkanı olacağım.” dedi.

“SON BEŞ YIL ÇALIŞMAYAN, GELECEK BEŞ YILDA DA ÇALIŞMAZ”

Milletvekili Saffet Bozkurt dernek ziyaretinde yaptığı konuşmada, vekilliğe geldiği günden bugüne Ereğli’nin 9 ayda aldığı Devlet Yatırımları’ndan bahsetti.

Bozkurt “Belediye Başkanı Sayın Halil Posbıyık seçimden seçime elinde onlarca projelerin içerdiği katalogla sahneye çıkıyor. Soruyorum sizlere bunların kaçı yapıldı. Her dönem aynı katalog ile seçime giriyor. Son beş yıldır hizmette ortada yok. Şuna dikkat edin belediye başkanlığı süresince hiçbir hizmet yapmamış başkan, seçim döneminde tekrar çalışmaya başlıyorsa, tekrar seçildiği takdirde yine beş yıl çalışmayacaktır.” Dedi.

 

“MURAT SESLİ Mİ ADAY KUZENİ SESLİ Mİ ADAY?”

Bozkurt konuşmasında ayrıca eski Belediye Başkanı Murat Sesli’ye, “Seçim sahnesinde yer alan Eski Belediye Başkanı Murat Sesli mi aday? Yoksa kuzeni olan Murat Sesli mi? Bu halkı kandırmacan başka bir şey değil! Sesli konuşmalarında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kıyaslamalarında bulunuyor. Oysaki Cumhurbaşkanımız okuduğu bir şiir ile yargılanmıştı, Sesli ise çok daha farklı bir yargı sürecinde. Cumhurbaşkanımız ile kendisini kıyaslaması bile büyük bir yanlışlıktır. Gerçek Sesli çıksın konuşsun bunları” dedi.

ŞÜKRÜ KILIÇ ”SEZER İLE MAHALLE SORUNLARI ÇÖZÜLÜR”

Köy ve Mahalle muhtarların tamamına yakınının katılım sağladığı samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı Şükrü Kılıç’ta yaptığı konuşmada ise Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’in uzun yıllardır siyasetin ve iş dünyasının içinde yer aldığını, işi bilen birisi olarak birikim tecrübesi ile mahallelerin sorunlarını çözüme ulaştıracağı inancının tam olduğunu belirtti.

Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneğini Başkanı Şükrü Kılıç, ayrıca Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer’e ve beraberinde gelen Milletvekili Saffet Bozkurt’un yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getirerek, “Her zaman Ereğli’mizin sorunlarıyla ilgileniyor ve çözümler aşamasında destek veriyorsunuz. Mahalle ve köylerimizde yapılacak her hizmet aşamasında birlikte çözümler üreteceğimize inanıyorum. Teşekkür ediyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

AdminAdmin