SİYASET
Giriş Tarihi : 10-03-2024 12:32

AMCA VE EKİBİ ZİYARETLERDE...

31 Mart günü Karadeniz Ereğli’de de sandığa gidecek seçmenin çalışmalarını yakından takip ettiği isimlerden biri olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca ziyaret programlarını 9 Mart Cumartesi günü de sürdürdü.

AMCA VE EKİBİ ZİYARETLERDE...

31 Mart günü Karadeniz Ereğli’de de sandığa gidecek seçmenin çalışmalarını yakından takip ettiği isimlerden biri olan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca ziyaret programlarını 9 Mart Cumartesi günü de sürdürdü.
Bir süredir ilçe genelindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerle sanayi sitelerini ziyaret eden Cihangir Amca başta Çemsan Çelik Servis Merkezi olmak üzere Karadeniz Ereğli ve Alaplı Organize Sanayi Bölgelerindeki işyerlerini ziyaret ederek değerlendirdi.
Beraberinde belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte sabahın erken saatlerinde programına başlayan TİP Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca ilk olarak Çemsan’a gitti. Firmada  Çemsan yetkilileri tarafından karşılanan Amca ile partililer işçilerle de tek tek tokalaştı. Cihangir Amca ziyaretinde Çemsan çalışanlarına hitaben bir de konuşma yaparak hedef ve amaçlarını anlattı.
Bu ilk ziyaretinin ardından organize sanayi bölgelerine geçen ve aralarında PİM Mühendislik, Çınarer Makina, Form Mühendislik, Boztaş Mühendislik, Tatsan Çelik Konstrüksiyon, Mertsan Limited Şirketi’nin de olduğu iş yerlerini de ziyaret eden Amca, işçilere hitaben yaptığı konuşmalarda özetle şu görüşleri sundu:
“Ziyaret ettiğim her iş yerinde siz değerli işçi kardeşlerimin beni bu denli içten ve sevgiyle misafir etmeniz duygulandırıyor. Biz işçiler olarak genelde sandıktan sandığa hatırlanan bir kesimiz. Biz de artık sandıktaki yerimizi alalım, istedik. Üreten bizsek yöneten de biz olalım. Bunun için de desteğinizi istemeye geldik. Artık oradan oraya savrulup durmayalım. Sandıkta biz de varız; işçiler, emekçiler olarak biz de varız. Bir kere bir araya gelebilsek çok şeyi değiştirebileceğiz. Değişmek şart! Çok güzel bir hazırlık yaptık. Çok iyi bir belediye meclis üyesi aday listesi hazırladık. Hiçbir partinin meclis üyesi aday listesi böyle değildir. Listemizdeki adayların yüzde ellisi kadın. Kadınlar olmadan olmaz. Kadınları yok sayanları biz de yok sayarız. İşçileri, emekçileri yok sayanları biz de yok sayarız. Ben de bir işçi olarak elimi taşın altına koydum. Demokrasinin gereğini yerine getirmek adına ve medenî cesaretimizi de göstererek sandıktaki yerimizi almak istedik. Bu yolda biz de varız!
Sizler görev verdiğiniz takdirde hepinize şeffaf bir belediyecilik yapacağımızın sözünü veriyorum. Kapısı olmayan bir belediye başkanlığı makamı sözü veriyorum. İhalelerin hiçbir zaman kapalı kapılar ardında olmayacağının sözünü veriyorum. Belediyenin parasının çarçur edilmeyeceğinin sözünü veriyorum. İşçiler, emekçiler olarak bu işi en güzel biz yaparız; çünkü bizim alnımızın terinden ve emeğimizden başka satacak bir şeyimiz yok. Ben de hayatımı hep böyle yaşadım. Mal varlığımı bana da soruyorlar. 52 yaşındayım; bu şehirde doğdum, büyüdüm. Tek mal varlığım var; o da itibarım. Onu da öyle üç-beş kuruş için bir tarafa atacak biri değilim. Biz işçiyiz, emekçiyiz; biz de sandıkta varız! Desteğiniz olursa seviniriz.”
Öğle saatlerine kadar süren ziyaret programında Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca’ya eşi Selma Amca da eşlik etti.

AdminAdmin