SİYASET
Giriş Tarihi : 08-03-2024 19:52

BAŞKAN POSBIYIK, KIŞLA SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kışla Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi, sohbet etti, işlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Posbıyık, sanayi esnafıyla bugüne kadar olduğu gibi her zaman dayanışma içerisinde olacaklarını söyledi.

BAŞKAN POSBIYIK, KIŞLA SANAYİ ESNAFIYLA BULUŞTU

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Kışla Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Cengiz Güneş ve Zafer Akman’ın organizasyonunda sanayi sitesi esnafına Cuma Namazı çıkışında öğle yemeği ikramında bulunuldu. Burada yaklaşık 400 civarında sanayi sitesi çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Posbıyık, sohbet etti, esnafı dinledi. Programa CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Kışla Sanayi Sitesi esnafıyla ayrı bir gönül bağının olduğunu anlatan Başkan Posbıyık, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sanayi esnafıyla dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti ve işlerinde kolaylıklar diledi.

Esnaf, Başkan Posbıyık’a desteklerini iletti.

AdminAdmin